Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Απαντήσεις σε ερωτήσεις- Διευκρινήσεις





 Οδηγίες για την αποστολή και συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής


1.        Παρακαλούμε αποθηκεύστε  το έγγραφο στον υπολογιστή σας.
2.       Συμπληρώστε όλα τα πεδία ( προσωπικά στοιχεία, ώρες μαθημάτων , επιλογές καθηγητών κλπ) κάνοντας BOLD τα αντίστοιχα κουτάκια ή σημειώνωντας με Χ την επιλογή σας .και στείλτε την αίτηση στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: insumacademy@gmail.com




ΕΓΓΡΑΦΗ

Η εγγραφή είναι δυνατή μόνο μέσω υποβολής της αίτησης διαδικτυακά. Η ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής διατίθεται στην εξής διεύθυνση: http://summermusicacademy.blogspot.gr

Το έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί λεπτομερώς και να υποβληθεί έως τις 10 Ιουνίου το αργότερο, δηλαδή μέχρι τη λήξη των εκπτωτικών προσφορών – Early Bird (βλ. παρακάτω)

Οι αιτήσεις των ανήλικων συμμετεχόντων πρέπει να συνοδεύονται από υπογραφή γονέα ή νόμιμου κηδεμόνα. Βεβαίως, μεταγενέστερη υποβολή αίτησης (έως 10 Ιουλίου) είναι δυνατή, αλλά πλέον παύουν να ισχύουν τα εκπτωτικά πακέτα. 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σε πολλά σεμινάρια ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.


Απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής είναι η κατάθεση της προκαταβολής των 50 € στον τραπεζικό λογαριασμό της Ακαδημίας (βλ. παρακάτω), αλλιώς δεν καταχωρείται η εγγραφή.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει ενεργά ή ως ακροατής (με τη λήξη της Ακαδημίας όλοι θα λάβουν Βεβαιώσεις Συμμετοχής). Οι ενεργοί συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν:


Ø  FULL SEASON = 5 μαθήματα με 1 έως 5 διδάσκοντες ασχέτως αντικειμένου (π.χ. Όργανο & Θεωρητικά). Δωρεάν παρακολούθηση όλων των δράσεων και των υπόλοιπων μαθημάτων ως ακροατές.


Ø  HALF SEASON = 3 μαθήματα με 1 έως 3 διδάσκοντες ασχέτως αντικειμένου (π.χ. Όργανο & Θεωρητικά). Δωρεάν παρακολούθηση όλων των δράσεων και των υπόλοιπων μαθημάτων ως ακροατές.
 


ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Δίνεται η δυνατότητα επιλογής τεσσάρων διαφορετικών πακέτων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή, τα μαθήματα και η διαμονή (εάν το επιθυμεί ο σπουδαστής). 

Η Full Season περιλαμβάνει 10 διανυκτερεύσεις και η Half Season 5 διανυκτερεύσεις. Θα τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης.

Παρακαλούμε στις αιτήσεις δηλώστε κάνοντας BOLD το επιθυμητό πακέτο προκειμένου να γνωρίζουμε τι θέλετε να κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου